AFSA ARMS

SHËRBIMET

POLIGONI

Në poligon dhe në dyqan ofrojmë një shumëllojsmeri të markave te ndryshme te armëve si: CZ, FMK, SIG SAUER, GLOCK, PIETTA, SET ARMS, HUNT GROUP, REMINGTON, SMITH &WESSON

MARKETI

Ne kemi një stok të madh municionesh në një larmi llojesh dhe kalibrash. Ne shesim marka të mëdha si Selier Bellot, Ozkursan dhe Federal, përvec markës tonë të municioneve.

MUNDËSI TRAJNIMI

Ne bëjmë trajnimin dhe aftësimin e kursit profesional për armë dhe për të gjitha kategortitë e qitësve, trajnimin e rojeve të sigurisë, kurse të instruktorëve dhe klasa të specializuara.

Jemi profesional në atë që e bëjmë

Gama jonë e qitjes ofron shitjen e armëve të zjarrit gjithashtu ne kemi një dyqan të madh me aksesorë të lidhur me armë. Ju mund të blini municion, veshje taktike, thika, pajisje pushkësh dhe pistoletash dhe shumë më tepër. Poligoni ynë i qitjes gjithashtu e ofron shitjen në përputhshmëri me zbatim të ligjit 05/L-022.

Galeria