AFSA ARMS

Rreth Nesh

HISTORIKU I KOMPANISE AFSA ARMS SHPK

Kompania jone u themelua ne vitin 2011 si kompani me te drejta te plota ligjore nga pronari Z. Avni Vllahiu, I cili eshte pronar edhe sot I kompanis simoter AFSA ARMS SHPK te cilen e hapi ne vitin 2020. Diapazoni i Qitjes Afsa Arms u krijua në 24 Janar 2011. Diapazoni ofron 7 vija gjuajtje plotësisht të automatizuara dhe të ajrosura mirë. Çdo vijë është e gjatë deri në 35 metra dhe mund të rregullohet në korsi të ndryshme. Klientët mund të gjuajnë me të gjithë kalibrat e pistoletës, pushkë me vijaska dhe me pushkë pa vijaska. Armët e gjahut mund të përdoren me fishekë 12 GA, 7.62x39, 30.06 , 308 WIN; ndërsa pistoletat mund të I përdorin me municion 9x19, 50CAL, 45 AUTO, me të gjitha pushkët dhe armët e tjera te shkurtëra mund të qëllohet vetëm me municionin tonë të poligonit. Në poligon dhe ne dyqan ofrojmë një shumëllojsmeri të markave te ndryshme te armëve si: CZ, FMK, SIG SAUER, GLOCK, PIETTA, SET ARMS, HUNT GROUP, REMINGTON, SMITH &WESSON Ne kemi një stok të madh municionesh në një larmi llojesh dhe kalibrash. Ne shesim marka të mëdha si Selier Bellot, Ozkursan dhe Federal, përvec markës tonë të municioneve. Municioni ynë vjen në varietete të reja dhe të rimbushura në fabrikë. Rimbushjet tona janë një mënyrë e shkëlqyeshme për t'u praktikuar në rangun e lirë, por pa humbur ndonjë cilësi. Përzgjedhja jonë e madhe e armëve ne poligon u ofron klienteve një shans të provojnë para se të blejnë! Gama jonë e qitjes ofron shitjen e armëve të zjarrit gjithashtu ne kemi një dyqan të madh me aksesorë të lidhur me armë. Ju mund të blini municion, veshje taktike, thika, pajisje pushkësh dhe pistoletash dhe shumë më tepër. Poligoni ynë i qitjes gjithashtu e ofron shitjen në përputhshmëri me zbatim të ligjit 05/L-022. Ne gjithashtu bëjmë trajnimin dhe aftësimin e kursit profesional për armë dhe për të gjitha kategortitë e qitësve, trajnimin e rojeve të sigurisë, kurse të instruktorëve dhe klasa të specializuara. Gjithashtu ne jemi te specializuar për servisim te armëve ku perfshihet gjenerimi në tërësi te armëve dhe montimin e te gjitha optikave me distance te largët.

Kompania jonë është e lincensuar për te gjitha shërbimet te cilat ofrohen te ne si:

  • - Licencë për tregti me armë, pjesë të armëve dhe municion
  • - Për tregti me paisje për qëllime të vecanta
  • - Për riparim të armëve
  • - Për transport të armëve, pjesëve të armëve dhe municion
  • - Për prodhim të armëve, pjesëve të armëve dhe municion
  • - Çaktivizim të përhershëm tër armërve
  • - Për qendër tër trajnimit për aftërsim teorik dhe praktikë me armë
  • - Për poligon civil të qitjes tër tipit tër mbyllur